Wij zijn Ergotherapie Amsterdam-Noord

 

Ergotherapie Amsterdam-Noord

De ergotherapeut is een specialist in het dagelijks handelen, ongeacht de beperking. Ergotherapie Amsterdam-Noord kan met bijna elke vraag rondom dit dagelijks handelen aan de slag, welke beperking of aandoening hier ook aan verbonden is. De doelgroepen en vragen die veel voorkomen in de praktijk en waarbij Ergotherapie Amsterdam-Noord oplossing biedt vindt u hier.

Door actieve bijscholing en extra ervaring met bepaalde doelgroepen is Ergotherapie Amsterdam-Noord specialist op de gebieden:

  • Hand- en polsklachten

  • Ergotherapie thuis (bijvoorbeeld valpreventie, woningaanpassing)

De praktijk is aangesloten bij Ergotherapie Nederlandde Nederlandse Vereniging voor Handtherapie en de Nederlandse Health Professionals in de Reumatologie (NHPR)  en ReumaNetAmsterdam.
Daarnaast wordt deelgenomen aan het MS netwerk en het stedelijk overleg van ergotherapeuten vanuit 1steLijnAmsterdam.

Anna Curvers, ergotherapeut en handtherapeut

Anna Curvers

Anna Curvers

Anna Curvers is praktijkhouder en ergo- en handtherapeut bij Ergotherapie Amsterdam-Noord: “Ik ben sinds 2002 werkzaam in de zorg in verschillende functies waardoor ik inmiddels diverse specialisaties heb. Het mooie van ergotherapie is dat het handelen centraal staat. De unieke kijk op iemands drijfveren in het dagelijks leven is wat mij aanspreekt in het vak. Mijn focus ligt bij uw mogelijkheden. De beperking is de uitdaging die we samen aangaan. Als therapeut geef ik vaak het steuntje in de rug dat iemand nodig heeft om tot oplossingen te komen. Het is mooi om te zien waar mensen toe in staat zijn ondanks een ziekte of aandoening.”

Joyce van der Vaart, ergotherapeut

Joyce van der Vaart

Joyce van der Vaart

Joyce van der Vaart is ergotherapeut voor de doelgroepen volwassenen en ouderen, specialiseert zich in valpreventie en de behandeling van mensen met MS en behandelt veel aan huis “Mijn naam is Joyce van der Vaart en sinds augustus 2016 ben ik werkzaam als ergotherapeut bij Ergotherapie Amsterdam Noord. Naast ergotherapeut, ben ik ook werkzaam als verpleegkundige in de thuiszorg. Dit maakt dat ik vanuit verschillende invalshoeken ervaring heb in
de gezondheidszorg. Mijn vaste werkdagen zijn maandag, woensdag en vrijdag. Wie weet, tot ziens!”Welke specialisaties heeft Ergotherapie Amsterdam-Noord?

logo-lid-van-EN.jpg
Unknown-150x150.jpg
logoNVHT.png
msnetwerkamsterdam.jpg