Wij zoeken leuke collega's

Wij zoeken een ergotherapeut en een handtherapeut . Kijk op Ergotalent voor de specificaties van de andere functie van ergotherapeut https://ergotalent.nl/vacature/14787/ergotherapeut-amsterdam

Vacature handergotherapeut

Wij zoeken voor een praktijk in Amsterdam Noord een enthousiaste ergotherapeut met affiniteit voor handtherapie. Ook pas afgestuurde ergotherapeuten zijn welkom om te solliciteren! Het gaat vooral om behandeling van hand- en polsklachten in de praktijk. 

Ergotherapie Amsterdam-Noord heeft drie praktijklocaties in het Amsterdamse stadsdeel Noord. Flexibiliteit is een belangrijk kenmerk van de functie dus er is veel bespreekbaar qua uren en contractvorm (ZZP of loondienst). Wil je flexibele of juist vaste uren? Er zijn 4 tot 16 uur beschikbaar! Er is ook nog een vacature voor algemeen ergotherapeut waarmee deze functie te combineren is tot een fulltime functie. 

Het belangrijkste is dat onze nieuwe ergotherapeut een klik heeft met zowel de praktijk als de doelgroep in Amsterdam-Noord. Daarnaast is het belangrijk dat je een relevante opleiding handtherapie hebt gevolgd of bereid bent deze te volgen. 
Wij bieden een flexibele maar goed georganiseerde basis om je als ergotherapeut in te zetten in een superleuk stadsdeel. Hoewel je veel zelfstandig zult werken, is er ook regelmatig overleg over de organisatie en de vakinhoudelijke kant van het werk. Verder is er een scholingsbudget en geeft de verscheidenheid aan zorgvragen de mogelijkheid om je verder te specialiseren in hulpvragen die jouw interesse hebben.

Dus: heb je een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie en zoek je een leuke werkplek waar je met veel zelfstandigheid aan de slag kan als eerstelijns handergotherapeut? Grijp dan nu je kans en stel je aan ons voor!

Wat bieden we:

 • Salariëring marktconform, afhankelijk van ervaring

 • Scholingsbudget, mogelijkheid om opleidingen handtherapie te volgen

 • Een fijne plek om te werken in een leuk stadsdeel.

 • De indeling van je werk is flexibel en goed aan te passen aan je eigen wensen.

 • Een kans om je met veel zelfstandigheid verder te ontwikkelen.

 • De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van een jaar.

 • Het aantal uren is bespreekbaar!

 • Verlenging en uiteindelijk een vast contract behoort tot de mogelijkheden.

 • De functie is eventueel te combineren met de functie van algemeen ergotherapeut.

Wat vragen we:

 • HBO diploma ergotherapie

 • Geregistreerd in het kwaliteitsregister

 • Geschoold als handtherapeut of bereid een scholing te volgen op basis van een scholingsovereenkomst

Startdatum:
In overleg, liefst zo spoedig mogelijk.

Wijze van solliciteren:
Stuur je sollicitatie naar Anna Curvers via anna@ergotherapieamsterdamnoord.nl
We zien je sollicitatie (met in ieder geval je motivatie, CV en je mogelijkheden qua uren) heel graag verschijnen, het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk voor 1 november. Als je vragen hebt, stuur ze bij voorkeur via mail.

Wel twee vacatures!