Wel twee vacatures!

Het wordt steeds drukker in Noord, ook bij ons. Daarom zoeken we niet één, maar twee ergotherapeuten voor de praktijk: een handergotherapeut (4-16 uur) en een ergotherapeut (6-24 uur). Een alleskunner die deze functies wil en kan combineren is natuurlijk ook welkom.

 1. Wij zoeken een enthousiaste ergotherapeut met affiniteit voor ouderen en werken in de eerste lijn.
  Het gaat met name om behandeling aan huis en zorgvragen rondom valpreventie en langer thuis wonen bij verschillende chronische aandoeningen. 

  Ergotherapie Amsterdam-Noord is een flexibele werkgever en daarom is er veel bespreekbaar qua uren (6-24) en contractvorm (ZZP of loondienst). Het belangrijkste is dat onze nieuwe ergotherapeut een klik heeft met zowel de praktijk als de doelgroep in Amsterdam-Noord. Daarnaast is het belangrijk dat je affiniteit hebt met de doelgroep (ouderen) en relevante scholing hebt gevolgd, of bereid bent deze te volgen. 

 2. Wij zoeken ook nog een enthousiaste ergotherapeut met affiniteit voor handtherapie. Ergotherapie Amsterdam-Noord is een flexibele werkgever en daarom is alles bespreekbaar qua uren (4-16) en contractvorm (ZZP of loondienst). Het belangrijkste is dat onze nieuwe ergotherapeut een klik heeft met zowel de praktijk als de doelgroep in Amsterdam-Noord. Daarnaast is het belangrijk dat je een relevante opleiding handtherapie hebt gevolgd of bereid bent deze te volgen. 


  Wij bieden een flexibele maar goed georganiseerde basis om je als je ergotherapeut in te zetten in een superleuk stadsdeel. Verder is er een scholingsbudget en geeft de verscheidenheid aan zorgvragen de mogelijkheid om je verder te specialiseren in een doelgroep die jouw interesse heeft. 
  Dus: heb je een afgeronde HBO-opleiding ergotherapie en zoek je een leuke werkplek waar je met veel zelfstandigheid aan de slag kan als eerstelijns ergotherapeut? Grijp dan nu je kans en stel je aan ons voor!
  Als je interesse hebt of meer informatie wil, graag voor 24 mei mailen naar info@ergotherapieamsterdamnoord.nl.HOERA! Nieuwe website online