Duurzame ringen van Manometric

Sinds kort is het mogelijk om bij Anergo duurzame ondersteuning voor de vingers (ortheses) te laten aanmeten. Onze handergotherapeuten maken al jaren verschillende ondersteuningen voor de hand en vingers van materialen als thermoplast (vormbaar kunststof) of neopreen (duikpakkenstof) . Deze zijn bedoeld voor tijdelijk gebruik, hoewel mensen ze soms jaren met plezier gebruiken. Bij langdurige aandoeningen van de hand is in sommige gevallen voor langere tijd ondersteuning nodig. Het kan dan wel heel fijn zijn om een meer duurzame spalk te krijgen. Bijvoorbeeld bij vergroeiingen door reumatoïde artritis of bij artrose die niet op een andere manier behandelbaar. De ringen van Manometric zijn dan ideaal. Ze zijn makkelijk schoon te houden, gaan lang mee en ze zien er ook nog eens mooi uit. Er zijn verschillende kleuren beschikbaar en er kan zowel voor zilver als voor hoogwaardig kunststof worden gekozen

Met een verwijzing van de specialist worden ringen van zilver (silver splints) of van kunststof (3d-print splints) vergoed door de zorgverzekering. De ringen worden bij ons aangemeten door de handtherapeut.

Meteen een afspraak maken voor het aanmeten van zilveren of kunststof ringen (duurzame Orthese) van Manometric? Als u een verwijzing heeft kunt u via deze site direct zelf uw afspraak inplannen in Koog aan de Zaan.

December beschikbaarheid en openingstijden

12 oktober wereldreumadag